mandag den 1. juli 2013

Sprøde æblechips

Disse æblechips smager himmelsk, og kan bruges som en sund snack, og så er de supernemme at lave. 

Du skal kun bruge æbler og kanel. Jeg brugte Royal Gala.
Æblerne skæres i supertynde skiver, og de kan sikkert med fordel skæres på et mandolinjern, hvis man har sådan et. 
Skiverne lægges på bagepapir, drysses med kanel og bages i ovnen på 130 grader varmluft i cirka 20 minutter, hvorefter de vendes, og får 20 minutter igen. 
De føles lidt gummiagtige lige når de kommer ud af ovnen - men de bliver sprøde, når de afkøles. 
Lækkert!

Tip: æblechipsene kan dyppes i en vanilje-cremefraichedip, eller du kan bage æblerne sammen med tynde kartoffelskiver så du får en sød og saltet mix. Kartoffelskiverne gøres sprøde ved at duppe dem tørre med et viskestykke inden de bages, og evt. smøre dem med en smule olie. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar