lørdag den 15. oktober 2016

Sunde jordbær-cheesecakes i glas




Opskriften giver 4 portioner.
Hver portion indeholder 13,5 g protein og 180 kcal 

Ostecreme:
140 g flødeost naturel
400 g skyr 
1-2 spsk citronsaft
Flydende sødemiddel (eller sukker) efter behov 

Jordbærsauce:
100 g frosne jordbær
1 spsk vand 
Lidt flydende sødemiddel 

"Kikse"lag: 
30 g knuste havre fras

Fremgangsmåde: frosne jordbær og vand koges i 5-10 minutter. Stavblend det til sauce og smag til med flydende sødemiddel. 
Pisk ostecremen sammen med et piskeris og smag til med citron og sødemiddel.

Anret desserten lagvis i glas og pynt med friske bær. De bliver bedst hvis de står på køl i mindst 4 timer. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar