tirsdag den 16. juli 2013

Spansk romescosauce

Denne spanske dip indeholder ristede mandler og rød peberfrugt, og så smager den helt fantastisk! Hvis ikke den indeholdt en del olie, havde jeg spist den til ALT.....

Til en lille portion (en lille dl.) skal du bruge:
  • 1 rød peberfrugt
  • 15 g. mandler
  • 30 g. halvtørt brød uden skorpe
  • 0,5 fed hvidløg
  • 0,5 tsk. paprika
  • 1 tsk. tomatpuré
  • 1 tsk. hvidvinseddikke
  • 0,5 tsk salt og lidt peber
  • 30 g. olivenolie


Mandlerne og den røde peberfrugt bages i ovnen ved 250 grader. Mandlerne skal ud efter små 10 minutter, lidt før peberfrugten, når de er blevet ristede tilstrækkeligt og har fået lidt farve (de skal altså ikke blive brændt). Peberfrugten tages ud af ovnen når den begynder at blive sort. Skindes trækkes af peberfrugten.


Nu blendes alle ingredienser og romescosaucen stilles på køl til den skal spises. 
Den smager skønt på et stykke ristet, krydret brød til tapas eller på spinatpandekager - se opskrift her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar