tirsdag den 16. juli 2013

Spinatpandekager m. serrano og feta

11 stk.
  • 2 æg
  • 1 dl. mælk
  • 0,5 dl. øl
  • 1 tsk. salt og lidt peber
  • 100 g. optøet spinat (frossen kan overhældes med kogt vand, og vrides fri fra væsken)
  • 130 g. hvedemel
  • Olie til stegning
Topping:
  • Romesco sauce (se opskrift her)
  • 0,5 skive serrano pr. pandekage
  • Lidt smuldret feta
  • Tomat hakket fint i firkanter
  • Evt. lidt finthakket løg

Æg, mælk, øl salt og peber røres sammen i en skål. Spinat finthakkes og iblandes. Hvedemel piskes til konsistensen er rimelig tyk, og minder lidt om en solid omgang persillesovs i konsistens og udseende :-)


Steg pandekagerne i varm olie på en pande. Jeg lavede dem i den størrelse, at der var plads til 3, små tykke pandekager på én pande. 

Pandekagerne serveres med romescosauce, serranoskinke, tomat, løg og feta. 

Tips
.1 I stedet for romescosauce kan du evt. bruge basilikumpesto, tomatpesto eller min myntepesto eller tomatdip.
.2 Du kan bruge laks i stedet for serranoskinke. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar